fbpx

#WeekendulReducerilor – Oje, ustensile, accesorii, geluri cu discount

Dacă ne place ceva, ne place să fim atenți la clienții noștri și la nevoile lor. Știm cât de important este să aveți mereu stocurile pline, să aveți paletarul complet, astfel încât să vă duceți la bun sfârșit fiecare lucrare, iar clientele voastre să aibă de unde alege nuanța dorită.

Indiferent că vorbim despre oje, ustensile sau accesorii, tehnicianului de unghii mereu îi trebuie ceva. Ba se termină topul, ba coverul acela minunat pink, ba s-au terminat pietricelele, ba e nevoie de o nouă forfecuță de cuticule. Cam așa arată viața unui tehnician de unghii, mereu nevoit să facă shopping.

Pentru că Black Friday nu poate fi zilnic, ne-am gândit cum să vă facem o surpriză care să vă bucure. Și uite așa am decis ca pentru o perioada delimitată de timp, ÎN FIECARE WEEKEND să beneficiați de o ANUMITĂ REDUCERE. Fix cum sunt nevoile voastre.

Dacă weekendul trecut am avut reducere la topuri și câteva nuanțe de ojă, weekendul care urmează aduce în zona de discount instrumentele Staleks și, uite așa, pe rând, produsele din portofoliul nostru se vor perinda în secțiunea nou inaugurată de pe site: #REDCUCERI. Pe care o puteți vizita dând click AICI

Ne-ar plăcea să ne povestiți în comentarii pe facebook, să știm și noi la care produse v-ați mai dori reduceri, cine știe, poate vă îndeplinim dorințele.

Ce spuneți, v-am dat un motiv bun să vă bucurați și mai mult de weekend?

Call Now Button0766.448.337