Politica de retur

Consumatorul are dreptul de a returna un produs, fara a fi nevoit sa justifice returul si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat. Nu se accepta pentru returnare produsele desigilate, care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate etc., de asemenea nu se accepta returnarea unui produs incomplet in cazul in care acesta este format din mai multe componente (ex: aparatura electrica fara cablul de alimentare)

Rambursarea sumei achitate:

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii SC Biton Beauty SRL de catre Consumator.
SC Biton Beauty SRL va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care SC Biton Beauty SRL nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).

Toate coletele care vor fi primite retur se vor expedia catre adresa București, Sector 1, str. Visarion, nr. 1.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de catre consumator.