fbpx

10 ML DE PERFECȚIUNE. De ce iubim oja sepermanentă?

Mai sunt doar câteva zile din acest final de an. Ca pe voi toți ne-a apucat melancolia, ne-au luat gândurile pline de nostalgie și am început să tragem linie la cele mai frumoase proiecte din anul 2019.

Putem să spunem că a fost anul perfecțiunii? A fost cu siguranță anul ojei semipermanente!

Ne place să spunem că perfecțiunea stă în cei 10 ml de ojă semipermanentă care se găsesc în sticla simpatică de la #ReformA, ojă care a cucerit mii de inimi din Romania și care continuă să fascineze prin nuanțe cu adevărat speciale.

Peste 7 colecții s-au lansat numai anul acesta, răspunzând dorințelor tehnicienilor și oferind siguranța că fiecare manichiură și client își va găsi disponibilă nuanța dorită. Știți voi… acel roșu, acel gri, acel verde care nu e verde sau acel roz care nu e nici nude, nici roz. Iar pentru noi asta înseamnă excelență în domeniu, să putem să vă oferim mereu nuanța dorită, iar voi mai departe să oferiți clientelor diversificare, mereu nuanțe noi și atractive, diferite de cele clasice ale celorlalți colegi de breaslă.

De ce iubim oja semipermanentă? Iată câteva motive:

  1. ne-a oferit siguranța unei manichiuri care rezistă mai mult de două săptămâni
  2. mai mult de jumătate dintre colecții au acoperire într-un singur strat
  3. paletarul de nuanțe este mult mai ofertant în cazul ojei semipermanente
  4. se aplică și se îndepărtează ușor
  5. se aplică fără dâre, oferă satisfacția perfecțiunii și blicul ideal

Probabil că lista ar putea continua încă pe atât cât am scris noi, dar vă lăsăm să lucrați, căci timpul e prețios în acest final de decembrie.

Vrem doar să vă mulțumim, să vă mulțumim că ne-ați ales, că ne-ați făcut parte din meseria voastră și să vă promitem că vă așteaptă un an spectaculos alături de ReformA Nail System Romania.

Sărbători fericite!

Call Now Button0766.448.337