Despre Noi

ReformA® – reprezinta nu numai materiale de calitate superioară pentru modelarea unghiilor, ci inglobeaza soluții gata făcute pentru perfectarea unghiilor la nivel de arta, care vă vor ajuta să obțineti clienți noi într-un timp foarte scurt.

Mereu au existat produse create pe baza principiilor precum „există deja, de ce nu ar trebui să facem ceva similar și să realizam un castig rapid?“ În general, astfel de produse sunt doar copii ale unor lucruri bine cunoscute, ușor modificate, fără nicio schimbare in rezultatul final. Și doar acele lucruri care au fost concepute inițial ca ideal se pot apropia de perfectiune. Reforma – numele produselor noastre reflectă pe deplin abordarea echipei noastre pentru crearea unei noi linii de produse excelente pentru unghiile ideale.

Am decis să creăm această combinație de materiale de înaltă calitate, servicii complete de instruire și suport, care nu mai există în lume. 20 de specialiști cu înaltă calificare și 190 de artisti de unghii au participat la testarea a aproximativ 3000 de mostre ale produselor în ultimele 16 luni. Potrivit statisticilor, doar 1 din 90 de probe a fost onorată să intre sub numele Reforma®.

Am ales pentru dumneavostra cele mai bune produse testate și astăzi putem pretinde cu încredere că mai mult de 98% dintre produsele oferite de alți producători până acum nu pot concura cu calitatea materialelor sub marca Reforma® . Reforma® a studiat dorințele si necesitatile a peste 3 000 de artiști de unghii din Germania, Polonia, Grecia, Italia, Spania, Rusia și Ucraina. Idealul lor in materie de produse de unghii, ambalarea, instruirea, procesul de vânzări, suportul informațional și aspectele de comunicare au fost pe deplin satisfacute.

Nu vom opri niciodată procesul de îmbunătățire! Reforma va invita sa va alaturati familiei si sa puneti in balanta toate avantajele pe care le puteti obține lucrand cu produsele noastre:

• Reforma® produse de cea mai bună calitate pentru modelarea unghiilor naturale si artificiale
• Programe de formare – de la cursuri de bază la programe de instruire exclusivă
• Abilitatea de a fi instruiți personal de cei mai experimentați instructori de unghii
• Program de loialitate

Reforma vă oferă tot ce este mai bun! Aveti incredere in produsele noastre! Va garantam calitatea!