Termeni si conditii

Prin folosirea acestui site acceptati pe deplin termenii si conditiile.

Inregistrarea si achizitionarea de produse de pe acest site implica acceptarea termenilor si conditiilor.

Intregul continut al www.reformanails.ro este protejat conform legii dreptului de autor si a legilor privind dreptul la proprietate intelectuala si industriala.

Folosirea fara acordul scris a oricăror elemente apartinand site-ului se pedepseşte conform legilor in vigoare.

Continutul acestui website (text, grafica, logo, iconuri, imagini) sunt proprietatea www.reformanails.ro si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana.

Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora, si sunt reproduse cu acceptul lor.

Vanzatorul are obligatia de a livra Bunurile si Serviciile conform cerintelor, nevoilor si specificatiilor Cumparatorului asa cum sunt stipulate in Comanda.

Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila.

Ne rezervam dreptul de a modifica oricand, fara anunt prealabil orice informatii din cuprinsul site-ului. Nu ne asumam raspunderea in cazul modificarii preturilor produselor sau preturilor de livrare, in functie de tendintele economiei.

Din diferite considerente independente de vanzator, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat.

Livrarea produselor se face in sistem de curierat door-to-door prin intermediul firmei Fan Courier. Costul de livrare este de 23 de lei (19 lei + TVA), valabil pe intreg teritoriul tarii (unde firma de curierat are acoperire). Pentru livrare gratuita este necesar ca valoarea comenzii sa fie de minim 400 de lei. Livrarea se va realiza in 48 de ore de la receptia acesteia la firma de curierat.

Returnarea produselor, conform OG 130, se poate realiza in termen de 10 (zece) zile lucratoare de la livrare. Acest lucru este acceptat doar din motive justificate iar costurile de transport vor fi suportate de catre Cumparator.

In cazul in care aveti reclamatii, va rugam sa ni le adresati in maxim 2 (trei) zile lucratoare de la primirea coletului.

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Ne angajam sa pastram confidentialitatea tranzactiilor si a tuturor datelor furnizate de clienti.