Cu dragoste, pentru ambasadorii ReformA

Ne-am lăsat inspirați de Valentine’s Day și am dat frâu liber cuvintelor. Dacă ar fi să vorbim despre dragoste, atunci nail tehnicienii sunt primii pe lista, ei demonstrează zilnic dragostea ce o poartă meseriei. Felul în care se sacrifică pentru job este de fapt cea mai mare dovadă de dragoste. Dragoste ce o regasim și în ambasadorii noștri.

Acum un an și ceva am lansat concursul de ambasadori în urma căruia tehnicieni talentați au intrat în echipa ReformA. Ceea ce ne-a fascinat încă de la început este că ei s-au mixat atât de bine, încât fiecare e diferit. Tehnici diferite, stil, iubire pentru oje. Deși toți iubesc Iconique Rouge, White Queen și Black King și n-ar da pe nimic din lume topul Glide, fiecare are alte nuanțe preferate. Și asta îi face unici. Sunt ai noștri și azi vrem să ne mai lăudăm cu ei și să le mulțumim.

Vrem să le mulțumim pe cale oficială pentru bucuria cu care ne sunt alături, profesionalismul de care dau dovadă și nerăbdarea cu care așteaptă fiecare colecție. Ambasadorii sunt primii care încearcă un produs nou, iar feedbackul lor atârnă greu în echipa noastră. Ne ghidăm după rezultate și trenduri și ne ajutăm reciproc.

Ambasadorii sunt primi care dau share, și nu pentru că le-am fi zis noi, ci pentru că își doresc, asta se întâmplă când iubești sincer un brand. Iar ei, chiar îl iubesc.

O inspirație pentru fiecare zi și mai ales pentru ziua de miercuri, când ne place să vă arătăm pe rând lucrurile lor, ambasadorii merită urmăriți pe toate canalele lor de social media, căci sunt oamenii care dau trendul în ReformA România.

Mai jos vă lăsăm conturile lor de facebook, să vă bucurați de ele, să vă inspirați și întotdeauna să le aplaudați. În spatele conturilor sunt niște oameni de toată isprava!

Elena, Madalina, Anca, Loredana, Ana, Monica, VĂ MULȚUMIM!

Elena Mirza: https://www.facebook.com/Mirza.elenacristina

Madalina Nova Queen: https://www.facebook.com/nova.queen.1650

Nail Box by Anca: facebook-Nailbox

Loredana Radu: https://www.facebook.com/loredana.radu.792

Ana Nails Art: https://www.facebook.com/Ana-Nails-Art-942738342587357/

Monica Dragan:  facebook- Monica

0766.448.337