Pastrarea corecta a ojelor semipermanente

Oja semipermanta de la ReformA are o textura groasa si este cu adevărat eficienta, prin urmare, acest lucru permite utilizarea aceleiași sticle timp de mai multe luni sau chiar ani. Dar pentru ca oja semipermanenta să-și pastreze proprietățile pe întreaga perioadă de valabiliate, asigurați-vă că respectați recomandările de depozitare. Am pus jos câteva dintre acestea:

Utilizați iluminarea minimă

Oja semipermanentaeste foarte sensibila la lumină, în special la cea naturale – iluminatul ultraviolet ajută la vindecare. Nu lăsați sticlele cu aja semipermanta lângă fereastră sau într-o cameră cu o lumină natural multa. O soluție perfectă este o cutie, un sertar sau un dulap.

Păstrați temperatura medie

Temperaturile extreme (camere prea calde sau prea reci) nu sunt bune pentru oja semipermanenta. O temperatură interioară medie este cel mai bun mod de pastrare. Unii tehnicieni tind să-și păstreze ojele semipermanente într-un frigider. Specialiștii ReformA nu vă recomandă să faceți acest lucru. Salvați spațiul din frigider pentru ceva delicious.

Utilizarea activă a produsului

Asigurați-vă că sticlele sunt bine fixate după fiecare utilizare. Îndepărtați produsul suplimentar de pe gâtul sticlei cu un șervețel fără apă sau o bucată de țesătură cu un lichid care conține alcool, pentru a fixa partea superioară.

Agitați înainte de utilizare

Când nu folosiți oja semipermanenta pentru o perioadă lungă de timp, acesta se poate usca. Pentru a evita acest lucru, agitați sticluțele din când în când și agitați-le mereu înainte de a le folosi. Întoarceți-le cu capul în jos de mai multe ori și rotiți-le cu mâinile. O altă modalitate este de a pune sticla pe o parte și de a o rostogoli încet de mai multe ori. Aceste trucuri simple vă vor ajuta să pastrati textura perfectă a ojei semipermanente, precum și să evitați îngroșarea acesteia.

Acordați o atenție deosebită la ojele semipermanente Cat Eye, deoarece este vital să o agitați înainte de utilizare. Particulele metalice din acestea se pot scufunda cu timpul. Pentru a obține cele mai bune rezultate, agitați oja semipermanenta.

Dacă oja semipermanenta s-a ingrojat, încercați sa o amestecați cu un diluant special, dar nu folosiți removerul. Unii tehnicieni de unghii folosesc Top Coat-ul pentru acest scop și se pare funcționeaza. Totuși, trebuie sa stiti ca nuanta se poate estompa puțin și să devină mai subțire. În plus, mixarea cu produse de la alte branduri poate fi incompatibila din cauza compoziției lor chimice și, astfel, produsul se poate distruge complet.

Asigurați-vă că respectați aceste regulile simple de păstrare a ojelor semipermanente și bucurați-vă de culorile luminoase și de consistenta ojelor fără probleme pentru o lungă perioadă de timp!

0766.448.337