fbpx

Noile nuante in degrade de la Reforma

Va prezentam sase nuante noi, delicate perfecte pentru aceasta toamna.Toate ojele semipermanente din aceasta linie de toamna pot fi aplicate într-un singur strat, au o textura groasa, acoperă complet întreaga unghie și nu creează dungi nedorite pe unghii. Acestea oferă strălucire chiar și fără un strat superior. Puteti trata culorile individuale ca principale culori pentru designul unghiilor, insa daca doriti mai multa creativitate pot fi amestecate și potrivite intre ele, ridicand manichiura la nivel de arta.

In video puteti viziona crearea unui degrade folosind trei nuanțe de la linia ReformA din septembrie: Deep Velvet, Storm Cloud și Lavender Valley. Unghiile acrilice ale modelului au fost corectate la început. Se foloseste Nail Prep by ReformA pentru curățarea unghiei. Se aplica Ultrabond pentru a asigura cea mai bună aderență. Apoi se aplica baza Rubber de la ReformA, apoi se foloseste in aplicare două straturi subțiri de oja semipermanenta și se mentin unghiile in lampa LED timp de 30 de secunde. Se creeaza un degrade de la Deep Velvet la Lavender Valley pe degetul inelar, amestecându-le cu o pensula speciala. Pentru a obține tranziția perfect lină de la o culoare la alta, se utilizeaza aceeasi formula si pentru cel de-al doilea strat. Se foloseste Top Coat la sfârșit și se indeparteaza reziduurile lipicioase. Se aplica uleiul pentru cuticule.

Lucrul cu ojele semipermanante de la ReformA este o incantare, deoarece acestea sunt ușor de utilizat, iar noua colecție inglobeaza nuante deosebite.

În această toamnă, asigurați-vă că amestecați, potriviți și accesorizati design-urile unghiilor cu ojele semipermanente de la ReformA! Suntem aici pentru dumnevoastra!

Call Now Button0766.448.337