fbpx

Secretele aplicarii ojei semipermanente. Interviu cu Delia Matei

E fix si clienta intra pe usa. Se grabeste, de cele mai multe ori. Se aseaza pe scaun si abia asteapta sa isi vada unghiile terminate. Noi nici nu apucam sa respiram ca deja am dat jos vechea oja. Totul se intampla in graba. Aproape la viteza luminii, sau cel putin asa ne imaginam noi. Vrem sa iasa perfect, inclusiv blicul de final. Meseria de nail tech ne solicita fiecare muschi din corp si mai ales cel al creierului. Vrem sa iasa perfect si clienta sa plece fericita.

Cate dintre voi nu respirati cand dati primul strat de oja? Nu-i asa ca aveti mereu fluturi in stomac? Mai cu emotii, mai cu bucurii, aplicarea ojei semipermanente vine la pachet cu niste reguli stricte si 2-3 secrete.

Am apelat la Delia Matei, trainer ReformA si le-am aflat pentru voi.

 

Cat de importanta este baza inaintea aplicarii ojei, mai ales daca avem unghia naturala si nu constructie?

DM: Cand avem o unghie naturala cu tendinta de crestere in sus, dreapta sau cu denivelari cea mai buna solutie pentru un rezultat spectaculos este folosirea bazelor rubber. Doar cu ajutorul ei putem crea un blic ideal! ReformA ne incanta deja cu 6 baze rubber cover si una transparenta, practic ai tot ceea ce iti trebuie in realizarea oricarui tip de manichiura ( culoare, french, babyboomer).

Atunci cand realizam o manichiura cu apex trebuie sa urmarim sa nu avem surplus de material langa cuticula, in varf si pe laterale, secretul este sa intoarcem mana clientei si sa urmarim ca arca longitudinala sa fie intr o forma arcuita.

Cum ar trebui aplicata oja ca aceasta sa fie perfecta langa cuticula?

DM:Pentru o aplicare ideala a culorii in zona cuticulei trebuie sa respectam cu strictete cativa pasi: – curatarea impecabila a cuticulei si a placii unghiale, impingerea cuticulei cu pusher-ul inainte de fiecare strat si ridicarea pensulei cu presiune pe varf pentru o deschidere armonioasa a firelor de par, astfel nu mai ai nevoie de introducere suplimentara a culorii cu un liner.

Este importanta pensula, textura culorii sau tehnica de aplicare pentru un rezultat bun?

De-a lungul anilor m-am invatat sa lucrez cu orice tip de pensula am in mana sau orice textura de oja, insa problema cea mai mare pe care o observ deseori la cursante este presiunea pe pensula in momentul aplicarii culorii. Evident ca o pensula mai putin stufoasa, o culoare cremoasa si pigmentata fac ca lucrurile sa mearga ideal, insa cel mai important este sa tinem cont de presiunea pe pensula.

Cu siguranta mai sunt si alte secrete si lucruri importante de aflat in ceea ce priveste aplicarea ojei semi, insa, dupa un curs bun si un suflet deschis pentru pasiunea voastra, suntem convinsi ca veti avea rezultate pe masura.

Exercitiul este de asemenea cel mai bun prieten al vostru, asa ca exersati zi de zi si nimic nu va va mai stain cale, nici macar timpul scurt pe care il are clienta la dispozitie.

Pe data viitoare! Echipa ReformA.

#reforma #ojasemi #ojasemipermanenta #ojabucuresti #deliamatei #trainer #unghii #nails #unghiibucuresti #ojabunabucuresti

Call Now Button0766.448.337