fbpx

Dincolo de TREND contează CALITATEA

Suntem aproape de finalul anului 2019 și trăim cea mai înfloritoare perioadă a industriei unghiilor. Zeci de specialiști care se perfecționează non stop și care cred într- continuă dezvoltare, urmăresc cu atenție trendurile și le pun în aplicare imediat în salonul lor. Vezi sute de postări inspiraționale care impun trendul în unghii și mai apoi alte mii de încercări. Să nu uităm un singur lucru, DINCOLO DE TREND, contează CALITATEA.

Noi suntem impresionați de felul în care evoluează industria din România, și, deși există o tendință de a se lucra acasă, accesul la informație rapid a facilitat îmbunătățirea serviciilor. Mai exact, deși a crescut numărul tehnicionilor care încep meseria prin lucrul de acasă, a crescut în egală măsură și calitatea lucrărilor.

Cu toate acestea, ne place să tragem mereu un semnal de alarmă că, un design frumos nu înseamnă că va umbri o construcție prost realizată și invers. Avem nevoie de armonie chiar și în manichiură. Un raport ideal ar fi cel între: calitate, corectitudine, creație și pasiune. Dacă cele 4 variabile sunt duse la superlativ, raportul dat va fi unul de valoare pentru…..CLIENTUL FINAL.

Dacă vom înțelege că fiecare zi ar trebui să fie una de autodepășire, și că nu contează să știm doar trendurile, ci și cum să lucrăm corect cu ele, atunci chiar vom ajunge o țară cu tehnicieni extrem de calificați care vor avea un renume în industrie la nivel mondial, nu numai local.

Puterea stă, ca de fiecare dată, în voi!

Pe data viitoare,
Echipa ReformA

Call Now Button0766.448.337